Harjoituskartat

Helsingin Suunnistajat tarjoaa harjoituspaketteja seuroille, muille yhteisöille ja yksittäisille suunnistajille Espoossa Luukin – Halkolammen jylhässä korpimaastossa Hannu Lammin laatimilla vaativilla radoilla. Harjoitukset sopivat hyvin tämän vuoden Helsinki O-Gamesin tyyppiharjoitukseksi.
Lyhennetyt radat sopivat hyvin myös nuorten harjoitteluun. Rasteilla on kankaiset rastiliput ja koodit. Rastimääritteet ja koodit on painettu karttoihin. Laadukkaat kartat ovat Maplinen tulostamia.

Harjoitukset ovat käytettävissä 15:nteen kesäkuuta saakka.

Tarjolla ovat seuraavat harjoitukset:

  • Pitkä matka 7.7 km, 12 rastia, 1:15 000 ja vaihtoehtoisesti sama harjoitus 1:10 000. Harjoitus lyhennettynä on 5.4 km. 
  • Keskimatka ja viestiharjoitus, kolme hajontavaihtoehtoa, 6.0 km, 16 rastia, 1:10 000. Harjoitus lyhennettynä 3.3 km.

Tilatessasi tästä harjoituksesta useita karttoja ilmoita, haluatko samaa hajontavaihtoehtoa (keskimatka) vai eri hajontoja (viesti).

Tilausohjeet:

  • Yksittäiset tilaajat tilauslomakkeella. Tilauslomake
  • Samat maksutavat kuin Iltarasteilla. Hinta: yksi kartta 10 euroa / 4 kpl 30 euroa / 7 kpl 50 euroa.
  • Seurat ja muut yhteisöt: Vähintään 20 kartan tilaukset 8 euroa / kartta. Alle 20 kpl tilaukset 10 euroa / kpl.
    Tilaukset osoitteella erkki.miettinen@helsinginsuunnistajat.fi. Kerro mitä karttoja tilaat, karttojen määrä ja toimitusosoite. Kun haluat viestiharjoituksen, tilaa eri hajontoja. 
  • Kartat toimitetaan postitse ja maksetaan tilisiirtona. Pankkitilin tiedot ja viitenumero mukana lähetyksessä. Huomaa, että postin kulku saattaa kestää viisi päivää.
  • Karttoja saatavissa myös Iltarasteilla ja Firmaliigassa infovaunusta sekä Helsingin Suunnistajan Kaupasta, Museokatu 34

Harjoituksen pysäköinti on Vihdintien (tie 120) pohjoispuolella Halkolammen pysäköintipaikalla. Matkaa Kehä III:lta noin 10 km Vihdin suuntaan. Vihdin suunnasta tultaessa Velskolantien / Lakistontien risteyksestä vajaa kilometri Helsingin suuntaan.

Lisätiedot: Jorma Erkkilä 040 5106205, jorma.erkkila@helsinginsuunnistajat.fi