Kilpailuohjeet julkaistu

  • tehnyt

Alustavat kilpailuohjeet ovat nyt julkaistu ja ne löytyvät kilpailuinfo sivulta

Lähtöaikojan valinta on mahdollista kaikille muille sarjoille paitsi WRE- ja E-sarjoille. Valintaikkuna on auki keskiviikkona 9.6. klo 12 – 24 välisenä aikana. Linkki lähtöaikojen varaamiseen tulee lähtöajat sivulle viimeistään keskiviikkona aamupäivän aikana. Loput lähtöajat arvotaan. WRE ja E-sarjojen lähtöajat määräytyvät rankin mukaan.

Ensimmäinen ilmoittautumisporras on avoinna sunnuntaihin 5.6. klo 24. Ilmoittautuminen tapahtuu Irmassa. Tämän jälkeen Jälki-ilmoittautumiset tiistaihin 7.6.2022 klo 24 mennessä Irmaan. Osanottomaksu puolitoistakertainen.

Kuntosuunnistajille on luvassa yksilösuunnistusta molempina päivinä ja sunnuntaina viesti. Tutustu mahdollisuuksiin kuntosuunnistus sivulta!

Jos herää kysymyksiä, ota yhteyttä sihteeri@helsinginsuunnistajat.fi