Löytyykö haastajia TP:n kovalle naiskaksikolle?

  • tehnyt

Naisten pääsarjan ennakkosuosikkeina Salmen haastavalle radalle lähtevät Tampereen Pyrinnön kova naiskaksikko, Saila Kinni ja Anni Haanpää. Espoon Suunnan Ida Haapalalta odotetaan hyviä suorituksia kuten myös Suunta Jyväskylän Veera Klemettiseltä. Helsingin Suunnistajien naiset, Evely Kaasiku ja Johanna Hulkkonen ovat valmiina haastamaan suosikkeja ja lähtevät hyvillä mielin maastoon.

Kysyimme Johannalta ja Evelyltä tunnelmia tulevasta kisapäivän aattona:

  1. Miten olet valmistautunut kisaan?

Johanna: Olen juossut viime viikkoina varsin paljon maastossa sekä kartan kanssa että ilman. Tarkoituksena on ollut parantaa lajinomaista lihaskestävyyttä, teknistä sujuvuutta etenkin rastinotossa sekä paineensietokykyä kisatilanteessa.

Evely: Kävin tänään Nuuksiossa suunnistamassa. – Riittäisikö tämä vastaus? 😂

2. Mitä on odotettavissa ?

Johanna: Maastotyypin tuntien odotan intensiivistä kisaa, jossa vaaditaan sekä tarkkuutta että fysiikkaa. Rastipisteet ovat pienipiirteisiä ja lipulle asti joutuu varmasti suunnistamaan.

Evely: Tiukkaa kisaa on odotettavissa! Itselle se on ensimmäinen henkilökohtainen kisa Suomessa tällä kaudella ja muillakin on varmaan aika vähän kisoja alla, ainakin metsässä. Eli tulee varmaan jännä kisa! Myös jännittävää nähdä missä kunnossa kaikki muut ovat kun on kyse kunnon metsäkisasta.

3. Arviosi huomisen Top 3:sesta?

Johanna: 1) Anni Haanpää 2) Veera Klemettinen 3) Saila Kinni

Evely: 1) Saila Kinni 2) Minna Kauppi 3) Anni Haanpää

Voisiko sinullakin olla mahdollisuus Top 3:seen Evely? Mahdollisuus voisi olla mutta toteutuuko? Onneksi jo huomenna näkee 😉

Evely Kaasiku
Johanna Hulkkonen, kuva Teppo Salmia