Tervetuloa HOG Salmeen 11. – 12.6.2022!

  • tehnyt

Vuoden 2022 Helsinki O-Games kisataan viikkoa ennen Jukolaa Salmin ulkoilualueen hienoissa maastoissa Vihdissä. 

Tavanomaista arvokkaampi kisa on paitsi pääsarjojen WRE-startti, myös ratkaiseva näyttökilpailu nuorten MM-kisoihin.

Kisamaastossa vaihtelevat Nuuksion järviylängölle tyypilliset kallioalueet ja eteläsuomalaisittain jylhät kuusikkorinteet. Hyväkulkuinen ja osin pienipiirteinen maasto soveltuu erinomaisesti myös Jukola-viimeistelyyn ja seurojen valintakilpailuksi. Kisakeskus on suoraan parhaan maastoalueen vieressä, joten hienoa suunnistusta on luvassa viimeiselle rastille saakka.

Lauantain WRE-keskimatkojen sekä nuorten näyttökisojen radat täyttävät lajin kansainvälisen tason kriteerit, sen takaa ratamestari Atte Lahtinen, joka on valittu myös Kuopion vuoden 2025 MM-kisojen ratamestariryhmään.

Kisapaikka on hyvien liikenneyhteyksien varrella, sillä ajoaika parkkiin on esimerkiksi Hämeenlinnasta vain tunti ja Lahdesta ja Turusta (ohikulkutie) vain 1,5 tuntia.

Kuntoilijoille on tarjolla viimevuotiseen tapaan sunnuntain kuntosuunnistusviesti, jossa Jukolaan menijät voivat testata kevään Jukolakoulun oppeja tai katsoa firman joukkueen juoksujärjestyksen kuntoon. 

Helsinki O-Games 13.6.2021

Vastaa